vineri, 27 mai 2011

desi daca stau sa ma gandesc,wtf, sunt mai bine fara the 'saddest words' . Nicio femeie nu merita sa plangi dupa ea. Niciuna. Viata e prea scurta sa o risipesti cu drame de astea miorlaite tragi-comice. Duca,se dracu' toate femeile ciudate,si bine ati venit,tarfelor si amantelor. Am zis.

18 comentarii:

  1. pai da, bine in cazul meu :). E logic, nu ? daca in femei normale nu te poti increde,ce mai ramane ? Decazutele. Macar astea nu te pot face sa suferi. Deja sunt ale tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  2. ... mai bine nu te mai increzi in nimeni si stii ca nu mai ai nimic de impartit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pff cata dreptate ai! Nu ca , cu barbatii ar fi altfel ;)) Dar vezi nici in "tarfe si amante" nu te poti increde...doar ca in cazul lor dezamagirea nu e la fel de profunda pentru ca te astepti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai sa stii, Mallyna,ca e altfel. Cel putin in cazul meu. Eu nu as face asta.Nu as parasi pe cineva luat de vanturi de moment,sau de plictiseala,sau singuratate temporara. Depinde de substratul fiecaruia. Pt mine,dragoste nu moare,se transforma,cam orice in lumea asta e dinamic . Insa moatele astea emancipate din ziua de azi,nu au principii,in general. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. "moate" ;)) mi-ai adus aminte de copilarie ... hmmm principiile astea si le incalca pentru ca sunt unele specimene masculine care le iau in ras si le ridiculizeaza ;))
    Dragostea e relativa pentru fiecare dintre noi: unii, cum ai zis tu, de singuratate uita de ceea ce simteau ptr altcineva iar altii o pastreaza adanc in sufletul lor...doar ca nu prea e vorba de un anumit principiu ci de sufletul si constiinta omului ;)) si cum cele 2 nu se prea "inteleg"....

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai dreptate si tu,insa e vb si de principii,macar, ca ultim resort al vointei. atunci knd nu mai speri, nu stii de mai iubesti,sau esti deznadajduit, iti mai raman..principiile .Asta ne face cu adevarat oameni.Vointa,si puterea de a refuza tentatii si goluri. De a fi corect cu tine insati.Si cu omul careia i,ai jurat ceva. Cred..cel putin.
    p.s. tu esti suspect de inteleapta pentru un sagetator :/

    RăspundețiȘtergere
  7. Tentatiile uneori acopera golurile doar la suprafata asemeni frunzelor ce acopera o capcana..si o data calcand pe acele tentatii de duci la fund fara sa iti dai seama.
    Principiile nu mai tin de ceva timp de vointa omului..acum vointa alearga in jurul cuvantul "cool" sau "a fi la moda"...in timp ce inainte vointa era plamadita din principii morale si sociale..

    Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si..a jura cuiva ceva in ziua de azi e o chestie superficiala...nu mai este vazut ca un act de moralitate ridicata a individului ci ca un act de lasitate care, conform atitudinii tinerilor, te trage mai mult in jos..

    RăspundețiȘtergere
  9. Da,insa eu ma am pe mine,si nu renunt la ceea ce sunt. Indiferent ce zic tinerii,de fapt,snt aproape un mos,asa ca nu ma deranjeaza :). Prea multa televiziune si internet pentru ei.
    Nu sunt un om moral,sau sunt pana cand morala se loveste de 'VREAU' . La mine e atat de ridicata morala,ca aproape nu mai ajung la ea :D..
    Multumesc pt parerile tale,dealtfel f pertinente .

    RăspundețiȘtergere
  10. Este bine sa stii cine esti si ce vrei! Foarte putini mai sunt cei care au curajul de a recunoaste cine sunt doar uitandu-se in oglinda.

    Multumesc si eu pentru discutia avuta.Mi-a prins bine

    RăspundețiȘtergere
  11. Si mie,desigur. Esti o fata agreabila.

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc din nou :)
    Stii ce m-a pus pe mine pe ganduri?Fraza "esti suspect de inteleapta ptr un sagetator"..de ce suspect? ;))

    RăspundețiȘtergere
  13. Pai din experienta mea cu cei din zodia asta, nu prea sunt ei mama profunzimii :) adik ao o minte sclipitoare in general,dar nu par a simti chestii mai adanci ..nush daca a iesit bine asta .. :/

    RăspundețiȘtergere
  14. ;)) Hmmm se pare ca aici nu sunt un sagetator autentic :">

    RăspundețiȘtergere
  15. Asa s,ar parea,da :). Eh,autentic,neautentic,ce e sigur e ca esti un sagetator dragut .

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.