duminică, 24 aprilie 2011

Uff,ce bine ca a trecut si pastele asta,sarbatoare inventata si apoi reinventata de iepurasul mai occidental..!
Auzi ca 'vine iepurasul' , al naiba iepuras ce legatura are cu pastele ?! Pai ori moare Isus,ori vine iepurasul,amandoua sunt niste falsuri. Isus poate a existat ca profet,sfant sau pleiadian,insa in niciun caz nu se pot demonstra faptele ce le povestesc unii in biblie.
Iepurasul e doar un pretext pt comercianti, sa vanda cat mai mult,ca doar traim intr,o societate de consum,ce naiba. Ca si 'sf valentin', se folosesc de niste mijloace ieftine (la figurat) pentru a mai stoarce ceva bani de la amorezatii plini de hormoni.
Urasc societatea de consum,si capitalismul,pe americanii cretini,si pe papuasi, sistemul monetar si relatiile astea imbarligate intre oameni.
SUntem atat de multi,miliarde. Si nu ne stim unul pe celalalt ..! Din ce in ce mai singuri,si mai pierduti. Mai reci,si mai idioti. Da,unii zic ca nu sunt sociabil. Depinde ce se intelege prin a fii sociabil. Daca a fi sociabil inseamna sa stai in haita la carciuma,sau sa pierzi noptile prin cluburi galagioase,atunci nu sunt sociabil. Nu,mi plac multimile de oameni si discutiile fara rost. Uneori,rar,am simtit ca pot comunica cu cineva nu prin cuvinte..  Prefer un zambet sincer unor linguseli.
Am incercat sa,mi petrec ziua asta cat mai in armonie. A fost soare,si vant. O masuta de nuiele,un scaun,si un prun. .

4 comentarii:

  1. Dacă ceva nu poate fi demonstrat, nu înseamnă că nu există...!

    Cât privește "nopțile pierdute prin cluburi si discuțiile fără rost" sunt de acord!

    RăspundețiȘtergere
  2. NU,nu inseamna ca nu exista. Insa acumuland eu suficienta experienta,cunostinte,si citind mult, sunt din ce in ce mai convins ca lucrurile nu stau asa cum ne invata pe noi popa la biserica .De fapt,stii si tu ca educatia,cultura alunga superstitiile si ignoranta, nu ? Inainte,oamenii bolnavi se credeau a fi posedati de duhuri rele. Apoi ,avansand am descoperit bolile. Nu zic ca orice are o explicatie rationala,ba dimpotriva. SI sunt convins ca exista o Forta ce regleaza universul,insa nu un mos un barba cum il vedeau batranii pe D,zeu :).Iar povestea lui Isus este ,cred,o metafora,un fel de odisee modificata rand pe rand,si adaugita.Poate stii,in consiliul de la Niceea s,au scos multe capitole din biblie.S,au descoperit picturi vechi de 2000 de ani cu Isus si in biserici budiste din India .En fin, e mult de comentat.. :) Si respect pe cei credinciosi,insa eu nu pot sa cred in astea fara sa cercetez,ca de aia suntem oameni,sa ne intrebam :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult ultima imagine: "A fost soare,si vant. O masuta de nuiele,un scaun,si un prun."

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.