marți, 19 aprilie 2011

din scrierile unui ..(cuvant indescifrabil)

"..Mereu m,au dezgustat satirii dezmatati. Aia care s,ar culca cu oricine,oricand.
Erotismul nu cred ca vine sau se invata reguland toate capritele sau uneori caprele batrane ce,ti ies in cale,chiar daca o sa,mi arunce in fata cu 'instinctul de a face iezi'.
Ma uit la unii,turbeaza daca nu au ei nu stiu ce tipa de la mama dracu' . Erotismul,in adevarata lui esenta, nu e trivial. De multe ori ,ma intereseaza mai mult jocul ala de,a seductia,tensiunea,sau abilitatea de a te face dorit,decat schimbarea de fluide. Dar cand o fac, o fac cu cine SIMT ca trebuie,vreau si merita.
Asta nu inseamna ca sunt 'frigid' sau nush ce aiureala . Sunt doar o scorpie veritabila,pana la urma. Sexul e ca aerul,numai sa te lipseasca de el un timp si apoi vezi. Dar cu femeile care au mai mult decat fund,sani,si craci. Pentru cele care au spirit. Pana la urma, poate ca asta e ceea ce le fac atractive.Atractive nu in sensul de 'ce sani are aia', ci in sensul de feminitate dincolo de fizic.
N,am de gand sa fac pe puristul,sau cum se numeau aia,pe mormonul,sau pe idealistul tampit ce viseaza la fetite cuminti,cu rochite inflorate. Pentru ca nu sunt.
Dar cum ele ,aparent,aleg,(..pana culeg,uneori),asa si noi trebuie sa fim.Pentru ca ,pana la urma e chestie si de vointa,si principii. De ce sa ma arunc eu in orice chestie umeda,cand am una,ce are si suflet,si zambet,si tentacule fine cu care ma inconjoara cand ma pierd ?
De ce sa dau cu piciorul la ceva frumos,pentru un animalut cald,ce nu inseamna nimic ? Atat de multi lesinati de astia saliveaza la orice pereche de picioare. Eu zic nu!  Nici daca ai fi nu stiu ce top (sau bottom) model, nu m,ai atrage daca nu..ma atragi,nu doar cu carnea asta ce se zbarceste pana la urma.
 Nu neg ca uneori imi place sa ma joc,sa flirtez,doar asa de dragul verificarii interioare,dar atat.
Asa ca prefer sa stau singur,si sa traiesc in trecut. Prefer efluviile alea calde,acum disparute,decat o caldura a unei primate cu par lung si absolut nici o importanta.Sau scurt.Sau whatever.
Ma enerveaza necunoscutul,pentru ca e greu sa revii la ce ai fost. Si mereu pierzi ceva pe parcurs. Si nu ma intereseaza maimutelele materialiste,si superficiale din ziua de azi. Nici cluburile,sau locurile galagioase. Pisicile si insectele.Toate astea le urasc.
Ca ultima resursa, eu pot fi conditia necesara si suficienta pentru mine. . "

sfarsitul manuscrisului

2 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.